Tuomareiden äänet podcast

Suomen viihdyttävin, hauskin ja seksikkäin vapaaottelu podcast

Mitä syntyy, kun yhdistetään kylmä juhannus, saippuavesiliukualusta, olutta, kaksi kookosöljyllä rasvattua miestä, tribaalitatskoja ja keskivertoa huonommat bjj-taidot?
Tietysti valkoisen roskaväen painiotteluiden multihuipentuma á la Tuomareiden äänet podcast. :)

Bullshido voi parhaimmillaan olla erittäin viihdyttävää ja hauskaa katsottavaa. Tästä hyvänä esimerkkinä käy Brasilialainen Mestre Rayllamm. Miehen lukkotekniikka ja aseistariisunta on jotain näkemisen arvoista, joten tässä pieni kokoelma herran taituruudesta.

Lawler/Cerrone muistutti alultaan hyvinkin vahvasti klassista Don Frye vs Yoshihiro Takayama turpasaunaa... Paaaaitsi, että Cerrone ei ollut ihan yhtä vahvasti juonessa mukana. :)

Woodley/Maia ottelussa ei ikävä kyllä hirveästi ollut jännittäviä hetkiä ja Woodley onkin saanut paljon kritiikkiä liian varovaisen ottelutyylinsä takia.
Mutta yritetään kaivaa tästäkin edes jotain positiivista ja ihaillaan hetki Woodleyn alasvientipuolustusta.

BITCH!
Kuvittelitko, että UFC Summer Kick Off oli mautonta ja noloa katsottavaa? 

YEEEEAAAH! 
Se oli tähän verrattuna, kuin olisi Pikku Kakkosta katsonut.

DANCE FOR ME BOY! 
Jos et jaksanut katsoa Mayweather vs. McGregor World Tourin kiemuroita kokonaisuudessaan, niin tässä teille pieni kokoelma "parhaista" paloista.

HARD WERK!! YOU FAGGOT!

Huutaako naapurissa palovaroitin? Teloittaako ISIS yleisössä hyeenalaumaa?
No ei nyt sentään. Eddien vaimohan se siellä yleisössä huutaa, kuin kidnappauksen uhri.

Tässä pieni kokoelma Eddien viimeisimmästä ottelusta (Poirieria vastaan), joka ei kerennyt edes kolmanteen erään ja silti sain leikattua lähemmäs 50 klippiä tuota ihanaa vinkumista.

UFC Summer Kickoff lehdistötilaisuus oli jotain aivan uskomatonta katsottavaa. Oli nyrkkitappelua, hampaiden kiillettä halkovaa myötähäpeää ja ihan hauskaakin läppää.

Tämä lehidstötilaisuuksien Don Frye vs. Yoshihiro Takayama saattaa olla kokonaisuudessaan liian kova pala purtavaksi joillekkin, joten päätin tehdä teille pienen kokoelman parhaista paloista.

Kaikki jaksot löytyvät myös Itunesista, Stitcheristä ja Podcast Addictista.